Vind hier de locatie die u zoekt

Zoek
x km
km
Set radius for geolocation

Trainingslocatie vinden?

Personeelstraining op een trainingslocatie buiten de normale werkplek wordt steeds vaker ingezet als middel om personeelsleden beter te laten presteren. Met de juiste trainingslocatie zul je betere resultaten bereiken. Dit kan een locatie zijn zonder toeters of bellen, waarbij focus en concentratie de voornaamste doelstelling is, het kan ook een opvallende locatie zijn die de fantasie prikkelt van het personeel. De perfecte trainingslocatie vinden was voorheen een tijdrovende klus, nu is een geschikte trainingslocatie zoeken niet moeilijker dan het klikken van een foto op detrainingslocatie.nl.

Laden…

Vergaderen, trainen, leren en genieten

Op detrainingslocatie.nl ben je niet beperkt tot stoffige schoolklassen en saaie kantoorpanden. Dit soort locaties zijn overigens wel beschikbaar en nog steeds erg in trek, we bieden daarnaast ook een aantal inspirerende en originele locaties, verspreid door heel Nederland. Wat dacht je van training op een sportveld, toepasselijk toch? Of een leerzame sessie in de dierentuin, in combinatie met een toepasselijk trainingsprogramma. Wanneer je de groep samenbrengt op de juiste locatie kun je meer bereiken. Niet alleen op het moment van de training, maar ook achteraf. De herinnering verankert zich tezamen met de informatie in het brein, waarmee opvallende resultaten geboekt worden.

Laden…

De beste trainingslocatie in de buurt

Zoek direct op regio of kies een trainingslocatie die aansluit bij de organisatie en het personeel. Op elke pagina is niet alleen contactinformatie te vinden, maar ook een overzicht van de mogelijkheden, voorbeeld foto's en zelfs 360 graden virtuele rondleidingen. Voor aanvullende informatie kun je direct vanuit onze website contact opnemen met de locatie naar keuze.

Laden…

Partners