AIR is een unieke vergaderlocatie in Amsterdam, in het centrum direct naast het Rembrandtplein. AIR is één van de meest inno­vatieve evenementenlocaties van Amsterdam, waarbij het interieur naadloos gecombineerd wordt met state-of-the-art techniek en uitstekende faciliteiten. Zo beschikt AIR over een buitengewoon geluidssysteem, een indrukwekkend LED-wand en extra technische ondersteuning. Daarbij is AIR een food-cater vrijelocatie.

Met 5 bars, 2 luxueuze rookruimtes, een podium met scherm en beamer, een garderobe met kluisjes en doordat er de mogelijkheid gecreëerd is om ruimtes van elkaar te scheiden, kan elk evenement letterlijk op maat worden gefaciliteerd en gerealiseerd. Iedere ruimte binnen AIR heeft een eigen design en een andere atmosfeer. Voor een complete ervaring kan een geur naar keuze door de locatie worden verspreid doormiddel van een aroma verrijkend systeem. AIR beschikt tevens over een uitstekend functionerend wifi netwerk, beschikbaar door de gehele locatie.

Hoewel de locatie een maximale capaciteit heeft van 1250 personen is het haar doel om altijd een intieme sfeer te creëren. Of het nu gaat om 30 of 1250 personen.

AIR Evenementenlocatie
AIR is dé evenementenlocatie voor: bedrijfsfeesten, congressen, seminars, gala’s, (product)presentaties, kick-offs, imago-events, modeshows, evenementen op maat, diners.

AIR Catering
Voor diners, hapjes en buffetten werkt AIR samen met gerenommeerde cateraars, uiteraard afgestemd op uw wensen. AIR heeft een foodbook beschikbaar met alle mogelijke assortimenten, welke een overzicht geeft van de verschillende menu’s. Echter zijn wij niet gebonden aan een vaste cateraar en biedt u daarom de mogelijkheid om uw eigen cateraar in dienst te nemen.

AIR Bereikbaarheid
AIR is gevestigd in de Amstelstraat tussen het Rembrandtplein en het Waterlooplein. De Amstelstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 en 9 stoppen nagenoeg voor de deur op het Rembrandt­plein en metrolijn 54 stopt bij halte Waterlooplein, op loopafstand van AIR. Parkeren midden in Amsterdam is voor uw gasten geen probleem. Direct naast AIR is de overdekte par­keergarage “The Bank” gesitueerd. Op nog geen 300 meter afstand ligt de parkeergarage ‘Stadhuis/Muziektheater’. Tevens is AIR door de ligging dichtbij de Amstel gemakkelijk via het water te bereiken, op nog geen 100 meter afstand ligt een op- en afstapplek voor vaartuigen.

AIR Voorgangers
AFC Ajax, IcelandAIR, De Bijenkorf, Estee Lauder, DJ Mag, Eden Hotel, Endemol, Heineken, KPMG, MC Donalds, Mexx, Nintendo, Nederlandse Sporenwegen, Philips, Radio538, RAI, Suit Supply, Volvo, Samsung, Walt Disney, ID&T, Sony Music, Booking.com.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Amstelstraat 24 1017 DA Amsterdam

GPS:

52.366125, 4.899171000000024

Telefoon:
E-mail:
Internet: