Het Alexander Hotel telt 8 multifunctionele zalen met daglicht, airconditioning en draadloos breedband internet. Verschillende zalen van 50 tot 300 m² voorzien van alle moderne communicatie- en presentatieapparatuur staan klaar om u te ontvangen. Tijdens meetings, congressen of workshops krijgt u alle service en aandacht die bijdraagt aan een zorgeloos en prettig verblijf. Met uw eigen laptop kunt u in het gehele hotel gebruik maken van draadloos internet.

Voor interactieve programma’s zijn er in de zomermaanden arrangementen in combinatie met ons strandpaviljoen Alexander Beach mogelijk, ook kunnen wij in overleg uw borrel, lunch, diner of barbecue verzorgen op ons strandpaviljoen. Wat uw wensen ook zijn, onze bekwame medewerkers informeren en inspireren u van harte. Op verzoek verzorgen wij extra services als 24-uurs kopieer- en faxservice, printerfaciliteiten, break-out programma’s zoals culturele of sportieve activiteiten.

Onze gasten kunnen kosteloos gebruik maken van het aan het hotel grenzende Azzurro Wellness Center. Hier vindt u een beautycenter, twee whirlpools, sauna, Finse sauna, Turks stoombad en een infrarood cabine en een fitnessruimte van 750m2. Tevens beschikt het Center over 3 tennisbanen, 2 squashbanen, een multifunctioneel sportveld, een putting green en een ruime tuin met diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oude Zeeweg 63 2202 CJ Noordwijk

GPS:

52.24107470000001, 4.431083599999965

Telefoon: