Amrâth Hotel Maarsbergen nabij Utrecht is uitermate geschikt als vergaderlocatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Hotel Maarsbergen beschikt over 91 kamers en acht multifunctionele vergaderzalen met daglicht en privé buitenruimte. Het is dan ook dé vergaderlocatie van de Utrechtse Heuvelrug. Het gehele hotel is voorzien van draadloos internet. Het hotel biedt plaats aan bijeenkomsten tussen de 2-170 personen.

Voor ontspanning of een break tijdens uw bijeenkomst beschikken wij over een gezellige bar en een modern restaurant met terras. Daarnaast is het Nationaal Park “Utrechtse Heuvelrug”, gelegen direct aan de rand van het hotel, een absolute aanrader. Hier kunt u genieten van de natuur per fiets of lopend. Op aanvraag kunnen wij, zowel op onze eigen locatie als in het Nationaal Park, diverse sportieve, educatieve of culturele breaks verzorgen.

Zo wordt vergaderen nabij Utrecht een plezierige belevenis. Hotel Maarsbergen, Utrecht is gemakkelijk vanuit heel Nederland te bereiken en beschikt over een ruime en gratis parkeergelegenheid. Het hotel ligt direct aan A12, afslag

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Woudenbergseweg 44 3953 MH Maarsbergen

GPS:

52.0550536, 5.404392799999982

Telefoon: