Anna Haen; een ruime en lichte vergaderlocatie midden in het groen.

Onder de rook van Amsterdam, op nog geen 15 minuten afstand ligt onze thuislocatie Anna Haen tussen de weilanden aan het riviertje ’t Gein in Abcoude. Hoe mooi het is, merkt u al op de weg naar ons toe. Hier heerst de rust en de stilte, is voldoende parkeergelegenheid en is de bereikbaarheid perfect.

Bij aankomst wordt u gastvrij ontvangen in ons sfeervolle spijslokaal met heerlijke koffie’s van Brandmeesters en huisgemaakte lekkernijen.

De vergaderruimte bevindt zich op de ruime en lichte bovenverdieping en is van alle gemakken voorzien (gratis wifi, beamer & scherm, flipovers en geluidsinstallatie). Alles om een productieve dag in een landelijke omgeving te hebben. De zaal is op elk gewenste manier op te stellen, zodat het ook voor kleinere groepen zeer geschikt is. Tijdens de dag verwennen wij u met vers en huisgemaakt lekkers en een heerlijke streeklunch. Sluit de dag goed af met een borrel met onze fameuze kaasplank, een streekdiner of een van onze kookworkshops in ons spijslokaal. Een heerlijk ruim buitenterras met uitkijk over de weilanden en ‘t Gein draagt bij aan een heerlijk ontspannen dag.

U kunt bij Anna Haen ook terecht voor diverse (teambuilding)activiteiten en workshops, zoals kookworkshops en proeverijen, een toer over het boerenerf, een mooie wandeling met de Polderwachter, paardencoaching of schapen drijven. Indien u andere ideeën heeft, dan denken wij graag met u mee.

Door de landelijke uitstraling, de geweldige ligging tussen de weilanden en de gastvrijheid van ons team, is Anna Haen een mooi alternatief als vergaderlocatie bij Amsterdam. Naast Anna Haen beschikken wij over meerdere vergaderlocaties in Amsterdam, Abcoude en omstreken, van klein tot groot. Iedere vergaderruimte die Anna Haen te bieden heeft, is voorzien van een unieke, bijzondere uitstraling en wordt gekenmerkt door een gastvrije catering met streekproducten bereid in eigen keuken. Zo kunt u in de omgeving van Amsterdam ongestoord en zonder zorgen geïnspireerd vergaderen.

Tot ziens bij Anna Haen

 

 

Adres

Ons adres:

Gein Zuid 23, 1391 JE, Abcoude

GPS:

52.2802515, 5.005591900000013

Telefoon: