Het monumentale Anna Paulowna Huis is een unieke locatie voor uw vergadering, workshop, receptie of privé bijeenkomst. Uw bijeenkomst of vergadering houden in het Anna Paulowna Huis staat voor een onvergetelijke bijeenkomst! Het statige Anna Paulowna Huis ligt aan de rand van het mooie dorp Soest, vlakbij Paleis Soestdijk tegen de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug aan. U kunt kosteloos parkeren voor de deur, maar er ook uitstekend komen met openbaar vervoer.

Als u uw vergaderingen, trainingen en andere zakelijke evenementen wilt houden in een inspirerende omgeving met een bijzondere uitstraling, dan is het Anna Paulowna Huis de ideale plek. Vanwege de vroegere schoolfunctie, is de benedenverdieping één grote ruimte, het stralende middelpunt van het ‘huis’. Het pand heeft beneden en boven meerdere kleinere ruimtes, ieder in eigen sfeer, die u erbij kunt gebruiken. In elke ruimte staan kunstwerken.

Tijdens uw bijeenkomst heeft u de exclusieve beschikking over het Anna Paulowna Huis. Daar horen het buitenterras en het atelier bij. Dat betekent dat u op dat moment onze enige gast bent. U heeft volledige privacy. Wij staan voor een persoonlijke benadering en arrangementen op maat. Wij hebben een huistraiteur met een vast aanbod aan catering: lunch, borrel of diner. Als u wilt, kunt u kiezen voor een eigen cateraar. Wat ons betreft is heel veel mogelijk en graag begeleiden wij u om uw eigen unieke arrangement samen te stellen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Burg. Grothestraat 51 3761 CL Soest

GPS:

52.1871095, 5.287854599999946

Telefoon:
E-mail:

-

Internet:

-