Antropia beschikt over een grote diversiteit aan zalen. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed. De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst.

Goed bereikbaar

Antropia ia dankzij haar ligging zeer goed bereikbaar met zowel de auto als de trein. Als treinreiziger bent u bij Antropia voordelig uit. Voor slechts € 25,00 kunt u een retourticket bestellen, geldig vanaf elk station in Nederland. Autoreizigers kunnen vrij parkeren op de parkeerweide.

Biologische keuken

U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in de congreszaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.

Op een prachtig landgoed

Het prachtige Landgoed de Reehorst is een zogenaamde buitenplaats van vóór 1850 en ontstaan door de samenvoeging van twee landgoederen: oud-Dennenoord en de Reehorst. Het landgoed leent zich uitstekend voor diverse activiteiten ter onderbreking van het congres.

Erkend koploper duurzaamheid

Als eerste klimaatneutraal cultuur- en congrescentrum van Nederland, zit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Antropia in de genen. Antropia werkt al meer dan tien jaar op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in haar ondernemen.

Driebergen Utrecht Driebergen Utrecht 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hoofdstraat 8 3972 LA Driebergen

GPS:

52.064474734246, 5.2617251714736

Telefoon: