De Lichttoren, voormalige Philipsfabriek en ‘de eyecatcher’ van Eindhoven, is nu de spectaculaire thuishaven van het Best Western Premier ART Hotel Eindhoven. Met een eigen prachtig restaurant, wereldbar, ludieke lounge, up to date vergaderfaciliteiten en een fitnesscentrum binnen handbereik. Ook de omgeving van het hotel, dat hartje centrum ligt, is met haar winkelaanbod en culinaire bedrijvigheid meer dan de moeite waard!

Het Best Western Premier ART Hotel Eindhoven beschikt over 7 verschillende trainings- en vergaderzalen voor 8 tot 150 personen. Alle ruimtes beschikken over veel daglicht. Direct bij de trainings- en vergaderzalen is de ontvangst en pauzeruimte aanwezig. Het hotel voorziet in de meest moderne audiovisuele apparatuur. Daarnaast beschikt zij over 192 ruime kamers en suites die allemaal een eigen stijl en sfeer hebben.

Het restaurant biedt een grote capaciteit aan zitplaatsen. Onze banqueting manager ontvangt u en vormt het directe aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Zaal Toren en zaal Eindhoven zijn middels een flexibele wand met elkaar te verbinden. Daarnaast is het mogelijk om deze zalen Toren en Eindhoven door het open van de flexibele wanden te koppelen met de foyer/ontvangst ruimte.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Lichttoren 22 5611 BJ Eindhoven

GPS:

51.44056089999999, 5.474499700000024

Telefoon: