Teambuilding in Zuid-Limburg

Bij teambuilding staat de samenwerking centraal, met als doel de sociale binding, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken. En dat kan een ware uitdaging zijn. De Smockelaer helpt u er graag bij. Door onze ervaring als trainer in combinatie met een unieke locatie en aangevuld met ons organisatorische en creatieve krachten zijn wij in staat om een passende activiteit te organiseren waar de hele groep met plezier aan terug denkt.

Leuke, sportieve, spannende of inspannende activiteiten

De kracht van de Smockelaer is dat wij een teambuilding activiteit organiseren volledig op maat. Voor sportieve collega’s kan een MTB clinic met een oud Tour de France wielrenner een aangename uitdaging zijn. Een wandeling met de natuurgids door het Heuvelland van Zuid-Limburg kan een inspirerende onderbreking van een vergadering zijn. Liever een culinaire uitdaging? Dan adviseren we een kookworkshop met onze chefkok.

Enkele succesvolle activiteiten
Combineer activiteiten voor een optimaal resultaat

 U wilt dat uw medewerkers of collega’s geconcentreerd werken, oog voor detail hebben, volledig op elkaar kunnen bouwen en uitstekend samenwerken. Hoe gaat u dat versterken? Wij adviseren een programma van een aantal activiteiten te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een wandeling met de natuurgids door het bos op zoek gaan naar de juiste eetbare paddenstoelen, die u vervolgens tijdens de kookclinic gaat bereiden. Het gaat hier om samenwerken, timing, veiligheid en uiteraard ook gezelligheid. Een hele uitdaging!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Givelderweg 2 6276 PB Slenaken

GPS:

50.77156493984429, 5.880465525838076