Vergaderen bij de Avontuurfabriek

Dat is nu één van de dingen waar de Avontuurfabriek uniek in is. Een prachtige locatie en fantastische omgeving om te vergaderen, met daarbij de mogelijkheid om dit te combineren met een leuke activiteit. Zo wordt een bijeenkomst, vergadering, presentatie, cursus of workshop inspirerend en één om nooit te vergeten.

De Avontuurfabriek beschikt over sfeervolle, multifunctionele ruimtes die plaats bieden aan gezelschappen van 6 tot 1000 personen. Elke zaal toveren we in korte tijd om tot een gezellige feestelijke ambiance, een zakelijke vergaderruimte, een sfeervolle eetgelegenheid of feestzaal.

Onze vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Vergaderzaal
  • Beamer + scherm (zelf zorg dragen voor laptop)
  • Flip-over, stiften en papier
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • WiFi
  • Opstelling die bij u past (U-vorm, theater, school, carré, blok)

De Avontuurfabriek is een unieke locatie in Loosdrecht. De grootste van Nederland met 13.500 m2 indoor en binnenkort 4.000 m2 outdoor plezier. Je kan bij ons terecht voor meer dan 50 verschillende in- en outdoor activiteiten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor groepen van 2 tot 1000 personen.

De Avontuurfabriek is gevestigd in Nieuw Loosdrecht op slechts 25 minuten van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam.

De Scheepswerf

Deze zaal leent zicht voor zowel vergaderingen, als voor aparte feestzaal. De Scheepswerf heeft een capaciteit van 120 personen.

Vergaderzaal Achmea

Deze vergaderzaal is prima geschikt voor kleine cursussen, trainingen, workshops en coaching gesprekken.

Vergaderzaal Bioscoop

Deze vergaderzaal is prima geschikt voor cursussen, trainingen en vergaderingen tot 65 personen.

Vergaderzaal Factory

Deze vergaderzaal is prima geschikt voor cursussen, vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties tot 200 personen

Feestzaal Caribbean

Nieuw bij de Avontuurfabriek en zeer geschikt voor grotere gezelschappen tot 1000 personen. Waan je midden in de Caribbean. Geniet van het uitzicht op zee, dans in ons paviljoen en geniet van een drankje aan de bar of op het terras. Deze ruimte toveren wij ook zo om naar een vergaderzaal.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-