Bij Beachclub5 bieden wij de mogelijkheid om te vergaderen op in het heerlijk zandvoort. Dit kan binnen in het strandpaviljoen, buiten op een gedeelte van het terras of zelfs voor op het strand met de voeten in het zand. Gegarandeerd komen jij en je collega’s op de beste ideeën dankzij de inspirerende omgeving.

Vergader arrangementen van Beachclub5

Wij hebben voor vergaderingen een speciaal arrangement samengesteld, beschikbaar vanaf 6 personen. Dit basisarrangement kan mogelijk worden uitgebreid met frisdranken en lunch. Uiteraard is de vergadering compleet aan te passen naar jouw specifieke wensen en/of suggesties.

Feestje op het strand ?

En wat is er dan leuker dan een feest op het strand? ‘s Zomers heerlijk in de zon op het terras en ‘s winters lekker binnen met een prachtig uitzicht. De Zuidzaal van Beachclub 5 is een perfecte plek hiervoor! De indeling kan naar wens gezet worden, met mooi weer is het aanliggende gedeelte van het terras ook voor u gereserveerd en mocht u een band of een muzikant willen dan is dat ook mogelijk! Bij een echt feest hoort natuurlijk goed eten en drinken. Een welkomstdrankje met bv.een glas Prosecco of Cava is een goede start van het feest. Voor de overige drankjes kunt u kiezen uit de verschillende drankarrangementen.

Een warm buffet, een zomerse BBQ en hors d’oeuvres en bittergarnituren maken een feest natuurlijk compleet. Beachclub 5 biedt hierin verschillende optie’s.

 

Adres

Ons adres:

Boulevard Paulus Loot strandafgang nr 5 2042 AA Zandvoort

GPS:

52.3722842, 4.554488399999968

Telefoon: