Meer dan 100 jaar geleden schreef Berlage een brief aan zijn broer tijdens de bouw van zijn Beurs. Berlage was een socialist en schreef: “Ik besef me dat dit het meest kapitalistische gebouw van Amsterdam is, maar zodra de economie instort wordt deze beurs een volkspaleis. Een plek waar ontmoetingen, kennis delen en samenwerken centraal staan”. Het heeft 100 jaar geduurd, maar dankzij deze brief liggen de visies van de BvB en Seats2meet.com volledig op een lijn.

Vergaderruimtes met een prachtige geschiedenis. Houd je overleg bijvoorbeeld in de ruimte waar het tuchtcollege van de scheepvaart haar uitspraken vroeger deed. Even snel bijpraten, werken en nieuwe mensen te ontmoeten? Betaal hier niet met geld, maar met sociaal kapitaal. We verwachten dus echt dat je open staat voor ontmoetingen en kennisdeling.

Centraal gelegen flexibele kantoorruimte, waar je komt om echt te werken maar altijd een grote groep werknomaden in de buurt hebt. Kantoorruimte voor je hele team, voor 1 tot 12 maanden. Je eigen ruimte, maar wel een grote groep experts op locatie. De lounge als perfecte plek om je gasten te ontmoeten en ontvangen, en vergaderruimtes on demand

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oudebrugsteeg 9 1012 JN Amsterdam

GPS:

52.3753851, 4.897318000000041

Telefoon:

-

E-mail:

-

Internet:

-