De prachtige zalen van het Bethaniënklooster zijn te huur voor diverse gelegenheden. De Concertzaal is de grootste ruimte van Het Bethaniënklooster. Deze zaal werd vroeger gebruikt als eetzaal (de refter) van het klooster. Boven de eetzaal lag de slaapzaal (het dormitorium). Rond 1700 is de vloer van de slaapzaal verwijderd waardoor de zaal de hoogte kreeg die het nu heeft. Onder het eeuwenoude eikenhouten plafond van het vroegere dormitorium bevindt zich nu een voor Amsterdam unieke concertzaal met een uitzonderlijke akoestiek.De Concerzaal is bijzonder geschikt voor huwelijksceremonies, presentaties, vergaderingen, symposia, recepties, diners en feesten.

Of het nu gaat om een vergadering, een symposium, receptie of diner, Het Bethaniënklooster weet voor uw gelegenheid altijd de juiste combinatie van professionaliteit en sfeervolle ambiance neer te zetten. Wij bieden geen grijze vergaderzalen maar een unieke locatie waar u uw gasten kunt ontvangen in een gemoedelijke maar uiterst professionele sfeer.

Het realiseren van een succesvol evenement luistert nauw. Daarom brengen we uw wensen zorgvuldig in kaart en vertalen deze in de juiste receptuur.

 

Waaruit bestaat die? Uit het samenstellen van een vloeiend programma, het creëren van de juiste sfeer met inrichting en decoratie, en het zorgdragen voor een perfecte creatieve en smakelijke culinaire invulling, desgewenst met muzikale omlijsting. Uiteraard kunt u rekenen op gastvrije en attente medewerkers. Als al deze componenten in balans zijn, leidt dit tot een volmaakte belevenis, waaraan u en uw gasten met veel plezier terug zullen denken. Het Bethaniënklooster en haar huiscateraar verstaan de kunst om bijzondere, onvergetelijke evenementen te organiseren, met oog voor detail. Samen met u maken we er graag iets bijzonders van.

prijzen van deze vergaderlocatie kijk hier

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Barndesteeg 6b 1012 BV Amsterdam

GPS:

52.372343, 4.898823499999935

Telefoon: