Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch bevindt zich in het decor van landelijk Zeist. Stijlvol en met allure. De dertig hotelkamers verschillen elk van interieur, maar het persoonlijke hotelkarakter ziet u overal terug. Een vorstelijk onthaal staat u hoe dan ook te wachten. Alle kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten, telefoon, tv, draadloos internet, badkamer met douche of bad, föhn en badjas.

Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch heeft diverse zalen geschikt voor recepties, huwelijksvoltrekkingen, diners, presentaties, congressen en vergaderingen. De vergaderzalen bieden plaats aan 6 tot 115 personen. Voor recepties is de capaciteit van de zalen 300 personen en voor diners maximaal 150 gasten.

In de kasteelkeuken van De Kamer van Lintelo worden de gerechten met zorg bereid door chef kok Fred van der Gaag en zijn keukenbrigade. Uw diner krijgt extra cachet met een krachtige wijn uit de kasteelkelder. Bij mooi weer kunt u terecht in de kasteeltuin, waar het royale terras is gesitueerd.

Bij Bistro De Saffraan beleeft u gegarandeerd de lekkerste tijd. Het team zorgt voor herkenbare gerechten welke zij met liefde bereiden en serveren. De ingrediënten waarmee gewerkt wordt, zijn seizoensgebonden en afhankelijk van wat de markt biedt. Daarom presenteert De Saffraan de gerechten op een krijtbord.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Arnhemse Bovenweg 31 3708 AA Zeist

GPS:

52.0749748, 5.259018100000048

Telefoon: