Rotterdam; Maasstad, Museum Boijmans Van Beuningen, Ahoy. Architectuurhoofdstad van Nederland. Het Parkhotel is met recht de ‘Grande Dame’ van Rotterdam. Al meer dan 90 jaar biedt dit hotel optimale service en oprechte gastvrijheid in Wereldhavenstad Rotterdam. Centraal gelegen in het zaken- en uitgaanscentrum van de stad vormt zij de entree van het Museumkwartier, voor vele bezoekers aan Rotterdam de perfecte uitvalsbasis. Combineer een indrukwekkend museumbezoek met een middagje shoppen langs ontelbare luxe boetieks. Eén ding is zeker: in metropool Rotterdam kijkt u echt uw ogen uit. Vanuit het Parkhotel mist u niets van de energieke levenslust in deze wereldse en dynamische havenstad.

Faciliteiten hotel
De comfortabele 189 comfortabele kamers zijn ruim van opzet, van alle gemakken voorzien en opvallend rustig. Op de aangename balkons van enkele Tuinkamers, geniet u van de warme sfeer die zorgeloze dagen garandeert. Bar The Yard, met haar bekroonde Ketelbinkie koffie, is de ideale plek voor een informele afspraak of snelle zakelijke lunch. Zodra de zon zich laat zien opent het hotel haar unieke Tuinterras. Wellicht één van de best bewaarde geheimen van de stad, waar u in de zomer volop kunt genieten van heerlijke gerechten van de BBQ, zomerse Bites en een mooi glas Bubbles. En dat in een elegante en serene omgeving met slechts wat gedempte klanken die horen bij een drukke en levendige stad. Restaurant 70 tenslotte verrast haar gasten met culinaire smaakcombinaties in Frans – Mediterraanse stijl van Chef kok Jos van den Berg en zijn team. Maak uw keuze van de Bilderberg Wijnkaart en geniet van een voortreffelijk diner met uitzicht op de authentieke Westersingel.

Activiteiten omgeving Rotterdam
Het Museumpark: het kloppend culturele hart van Rotterdam. Bezoek De Kunsthal met haar wisselende exposities, bestijg de Euromast op een heldere dag of ‘shop till you drop’ in deze wereldstad van formaat. Echt iets onvergetelijks beleven? Bekijk dan de havenstadse dynamiek vanaf het water! En na een volle dag vertier ontspant u zich in de sauna, fitnessruimte of in het solarium. En Rotterdam ‘by night’? Dompel u onder in het bruisende uitgaansleven of beproef uw geluk met Black Jack in het casino om de hoek.

Green Key
Met trots kunnen we u mededelen dat wij wederom het Green Key Gold certificaat hebben behaald. We zetten ons samen met onze gasten, medewerkers, leveranciers en overheden op deze manier in voor een beter milieu.

 

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Westersingel 70 3015 LB Rotterdam

GPS:

51.9155591, 4.473627800000031

Telefoon: