Waar anders dan aan de oevers van het water hoort deze accommodatie thuis? Gelegen aan de Noorderplassen in Almere, met prachtig uitzicht over het water. We noemen het de BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al z’n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden. Ruim en robuust van opzet.

BoatHouse is de ideale locatie voor al uw zakelijke activiteiten. Van vergadering en presentatie tot diner of borrel. Er zijn verschillende zalen met alle denkbare faciliteiten, voor kleine gezelschappen of groepen tot ruim 200 man. Welke ruimte u ook kiest, u heeft uitzicht op die heerlijke Noorderplassen. BoatHouse is goed bereikbaar met de auto, fiets en boot. Het restaurant beschikt over een ruime privéparkeerplaats en een grote aanlegsteiger om aan te leggen met de boot.

De mogelijkheden voor arrangementen en activiteiten waarbij men dineren of vergaderen kan combineren met (water)sport zijn talloos. Wat is er mooier om een vergadering te beëindigen met een leuke boottocht, om daarna onder het genot van een drankje en een hapje de dag nog eens door te spreken. Of een beachvolley competitie of vaarwedstrijden op het water?  Natuurlijk met een aansluitende barbecue op het aangrenzende strand.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Noorderplassenweg 150 1316 VV Almere

GPS:

52.3961868, 5.213077099999964

Telefoon: