Vergaderen met zicht op de koeien

U bent hartelijk welkom in onze inspirerende locatie ‘Het Koetuur’. Deze bijzondere naam dankt de vergaderruimte aan haar unieke zicht in de koeienstal. De ruimte zelf is uitgerust met beamer, scherm, flip-over, wifi en airco. Bij mooi weer zijn er verschillende terrassen waar u gebruik van kunt maken. De heerlijke lunch, met veel huisgemaakte producten door gastvrouw Tineke, wordt in de Hooiberg geserveerd. Door de variabele opstelling van de tafels, de ruime loungehoek en gebruik van sub-ruimtes in de Hooiberg, leent ‘Het Koetuur’ zich uitstekend om te vergaderen, te brainstormen, een workshop of training te houden. “Anders” vergaderen, anders denken. De locatie is goed bereikbaar, rustig gelegen met eigen parkeerplaats.

De hele accommodatie is te huur voor één of meerdaagse “heisessie” geheel verzorgd of op basis van zelf verzorging. In de Hooiberg zijn 6 kamers aanwezig met 16 box spring bedden. Meer kamers nodig? In Zwartsluis op 5 kilometer zijn mogelijkheden. Vul uw wensen in via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden van een op maat verzorgde vergadering te bespreken.

Goed om te weten

* Bij een vergadering in U-vorm opstelling is er een max. van 18 personen

* Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid

* De ruimte is alleen via een trap bereikbaar

* Volg ter onderbreking een melkclinic of neem een kijkje voor en achter de schermen van een modern boerenbedrijf o.l.v. Boer Wout

* Tijdens de pauze kunt u een mooie wandeling maken over het koeienpad of rit met Fiets “Truus”

* ‘Het Koetuur’ is voorzien van airconditioning en wifi

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-