Vergaderen in een sfeervolle omgeving in combinatie met originele activiteiten en een heerlijk buffet!

Gemoedelijk, gezellig en gewoon goed geregeld ! Voor bedrijfsuitjes, congressen, kerst/nieuwjaarsborrels, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten bent u bij Boerderij ’t Dommeltje in Boxtel aan het juiste adres!

Vrijwel alle soorten organisaties gingen u voor om een onvergetelijk en inspirerende dag te beleven in het sfeervolle Brabantse Boerderijleven. Wij bieden volledig verzorgde arrangementen rondom een vergadering. U kunt daarbij denken aan een vergadering in combinatie met een spannende activiteit zoals ‘klim-survival bij de koeien’,  een stoomcursus boer(in) waarbij uw plattenland skills zoals tractor rijden en koe-melken op de proef worden gesteld of competitieve ‘team-buildingsactiviteiten’ zoals bijvoorbeeld Boerenlympics of een gezellige avondquiz – de Bonte Koewizz. Aan het einde van het programma is het mogelijk om een heerlijk boerenbuffet te boeken. Denk daarbij aan een volledig verzorgde BBQ, een Boeren stamppot buffet, een uitgebreid warm/koud buffet of een frietbuffet met diverse salades.

Wij bieden u een sfeervolle, veelzijdige locatie en denken graag met u mee over een originele setting.  Heeft u al eens gedacht aan vergaderen in het hooi, in de wei of tussen de koeien/kalfjes? Vrijwel alles is bespreekbaar! Uiteraard beschikken we ook over  daarvoor bestemde vergaderruimtes.  Gedurende een vergadering maakt u vrijblijvend gebruik van de beamer/flip-over en wifi. Onze accommodatie is geschikt voor gezelschappen vanaf 10 tot wel 200 personen of meer in overleg, is gemakkelijk te bereiken en ligt gelegen op 5-10 minuten vanaf de A2. Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kortom, een zeer sfeervolle, gemoedelijke en goed geregelde locatie waarbij we kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Kom gerust eens langs en laat u verrassen wat onze Boerderij te bieden heeft! Meemaken is beleven!

Graag tot ziens op onze boerderij!

Aantal zalen: 4

– De Hooizolder: uitermate geschikt  voor vergaderingen met 10 tot 20 personen, voorzien van beamer etc.

-De zaal met bar: geschikt voor grotere gezelschappen. Voorzien van alle faciliteiten zoals beamer etc.

– De serre: Een gezellige ruimte met uitzicht over het landschap. Geschikt voor bijeenkomsten en bedrijfsuitjes/feesten

-De schuur: Zeer geschikt voor grotere gezelschappen en originele opstelling (bijvoorbeeld een met hooibalen te realiseren ‘kring’)

Boxtel