Brasserie het Vliegerhuys biedt uitgebreide mogelijkheden voor u vergadering maar ook trainingen, seminar, workshop of presentatie. De stijlvolle Blauwe kamer biedt ruimte aan 12 personen aan 1 grote vergadertafel.

Mocht u gezelschap groter zijn, dan hebben ze de mogelijkheden in hun middeleeuwse gewelven kelder. de middeleeuwse gewelven kelder biedt ruimte aan 40 personen. De ruimte is naar inzicht in te richten met enkele grote tafels, veel kleine of gedeeltelijk leeg.

Zowel de Blauwe kamer als de gewelven kelder zijn de gehele dag beschikbaar.

De mooien Brasserie op de begane grond biedt ruimte aan max. 150 pers. Maar beschikbaarheid is afhankelijk van uw wensen en tijden. meer informatie kijk hier.

Voor een overzicht van de prijzen kijk hier

Een stukje geschiedenis van het Vliegerhuys

De geschiedenis van het Huys gaat ver terug. Het pand is gebouwd in de middeleeuwen. Zo rond 1450.In 1677 koopt de rijke burgemeester Werner Hoefslag het indrukwekkende pand voor 7000 Caroli guldens, 2 zilveren en 4 gouden dukaten. Hij begint aan een renovatie Een verbouwing die 8 jaar duurt. De bestaande gevel van ‘t Huys is hier een overblijfsel van. Tussen 1693 en 1696 is de schuilkapel gebouwd. De gang wordt gemoderniseerd – naar de mode uit die tijd (Rococo of Louis XV) – de marmeren vloer wordt gelegd en de wanden en plafonds worden voorzien van sculpturen van Jeroen Colomba.Het pand wordt in 1765 weer ingrijpend verbouwd. In 1989 kopen Rob en Han Vlieger het Huys en wordt het Brasserie ‘t Vliegerhuys… Een plek die u onthoudt.

wil je gelijk je vergadering boeken dan kan dit kijk hier voor alle vergadermogelijkheden

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

nieuwstraat 55 8011tm zwolle

GPS:

52.5129817, 6.094410700000026

Telefoon: