Breepark is een nieuwe locatie direct gelegen aan de A27 in Breda. Het park biedt alles voor uw klein- en grootschalige vergaderingen, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen.

De grote congreszalen, kleinere vergaderruimtes, ruime ontvangstruimtes en foyer zorgen ervoor dat er voor iedere training of activiteit wel een passende ruimte is. We hebben plaats voor gezelschappen van 2 tot 600 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van alle moderne audio/video faciliteiten en door de grote ramen kijk je mooi uit over de natuurstrook of over de evenementenhal.

 

Informeer zeker eens naar de verschillende trainingsarrangementen. Liever een arrangement op maat? Wij denken graag met je mee om de training een niveau hoger te tillen. Verder bestaat Breepark uit verschillende horecagelegenheden, een groot outdoor terrein, een prachtig natuurgebied, bioscoop, sportzaak en leisure-centrum met bowling, lasergame en escaperoom. Je kunt de training eindeloos combineren met de verschillende elementen binnen Breepark.

 

Ook qua bereikbaarheid biedt Breepark uw gasten veel gemak: parkeren is gratis (standaard ruim 2000 parkeerplaatsen). Breepark ligt direct aan de A27, afrit 15. Heel centraal ten opzichte van Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.

 

Vragen over Breepark? Of wil je meer informatie over de trainingsfaciliteiten binnen Breepark? Neem dan gerust contact met ons op.