Bij mooi weer kunt u op het prachtige terras genieten van uw lunch, borrel of diner in de buitenlucht met uitzicht op de paarden en koeien in de wei. U wordt gastvrij ontvangen en er is altijd een professionele gastvrouw aanwezig om uw bijeenkomst te doen slagen.

Buitengein wordt altijd exclusief verhuurd en beschikt over een gezellige ontvangstruimte en een ruime en lichte vergaderzaal met vele mogelijkheden. Deze locatie onderscheidt zich door haar moderne en stoere uitstraling en biedt alle faciliteiten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. De ruimte, rust en een prachtige omgeving, zo dicht bij Amsterdam, maken deze locatie uniek!

Faciliteiten:
– ruime en lichte vergaderzaal voor maximaal 40 personen
– sfeervolle ontvangstruimte met bar (ook als extra vergaderruimte te gebruiken)
– beamer met projectiescherm / flipovers / Wi-Fi
– ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
– uitgebreide catering met (h) eerlijke producten
– ruim terras met een prachtig, landelijk uitzicht

 

Buitengein heeft alle ruimte en mogelijkheden om uw vergadering of training uit te breiden of te onderbreken met een leuke , ontspannende of enerverende activiteit of workshop. U kunt hierbij denken aan een leiderschapstraining met paarden, teambuildingsactiviteit met schapen of een heerlijke wandeling door de polder onder begeleiding van de Polderwachter.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-