Buitengoed HagenHorst is een inspirerende omgeving voor zakelijke ontmoetingen. De unieke ligging van Buitengoed HagenHorst biedt een omgeving die extra waarde toevoegt aan elke vergadering, training, workshop of ander zakelijk evenement. De rust, het groen, de kleinschaligheid en de geborgen huiselijke sfeer brengt het beste in mensen naar boven. Het conferentieoord is goed bereikbaar en centraal gelegen in het hart van de Randstad. De locatie beschikt over ruim voldoende privé parkeerterrein.

Buitengoed HagenHorst voorziet de zakelijke gast in alle gemakken. De villa beschikt over 4 verschillende zalen om bijvoorbeeld een meeting, bedrijfspresentatie, training, jubileum of personeels-evenement te organiseren. De zalen beschikken over de benodigde vergaderfaciliteiten en professionele audiovisuele apparatuur is op aanvraag te verkrijgen.

Tijdens uw zakelijke verblijf kunt u genieten van de culinaire faciliteiten. Zo wordt de koffie gemaakt van vers gemalen bonen en kunnen de gasten kiezen uit verschillende smaken, waaronder cappuccino, espresso en latte macchiato. De thee keuze betreft een biologisch assortiment en beide hebben het keurmerk Fair Trade. Het lunchbuffet bestaat uit warme- en koude gerechten. Standaard is de lunch inclusief een uitgebreide saladebar, een soep van de dag, verschillende verse broodjes met een breed aanbod aan beleg, 2 warme gerechten en fruit.

Daarnaast worden er verschillende dranken bij de lunch geserveerd. Voor het diner maakt Buitengoed HagenHorst gebruik van een 3-gangen weekmenu. Dit weekmenu bestaat uit twee keuzes per gang. Twee weken voor aanvang van de bijeenkomst wordt het menu u toegezonden. Wij vragen altijd om speciale dieetwensen, wij houden hier graag rekening mee! De keuken zal u verrassen met haar kwaliteit, creativiteit en maatwerk!

Bij mooi weer kunt u uw activiteit met gemak naar buiten verhuizen en het park biedt alle ruimte en mogelijkheden voor ontspanning of buitenactiviteiten. Op de begane grond bevinden zich drie vergaderzalen met openslaande deuren, die direct toegang geven tot het terras, een weldaad in de zomer. Op de bovenste verdieping is ook een vergaderzaal beschikbaar, De bovenkamer. Door de hoge ligging is deze zaal één van de rustigste plekken in het huis. Een afzonderlijk gelegen, lichte zaal, bijzonder geschikt voor besloten overleg.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Oud Clingendaal 1 2245 CH Wassenaar

GPS:

52.1117146, 4.380521300000055

Telefoon: