Vergaderlocatie Buitenplaats Vaeshartelt

Vergaderen met je laarzen aan – Feesten als een koning – Slapen als een roos

De 23 hectare grote historische Buitenplaats Vaeshartelt, gelegen aan de rand van Maastricht, maar op slechts 15 minuten rijden van het bruisende centrum, biedt haar gasten een inspirerende plek waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten.

Het monumentale kasteel, gecombineerd met eigentijdse nieuwbouw, herbergt 22 vergader- en conferentieruimtes voor groepen van 2-240 personen, 84 onlangs geheel gerenoveerde 2 persoons comfortabele kamers, waaronder een suite en 3 minder valide kamers, een modern restaurant en klassieke salons voor een exclusief diner of feest,  een gezellige bar en diverse terrassen waar men terecht kan voor een informele lunch of borrel.

Het Poortwachtershuis biedt plek aan groepen tot 14 personen en is uiterst geschikt voor b.v. een teamuitje of teambuilding.

Maar ook vergaderen in het landschapspark, brainstormen op een vlot in de vijver of een strategiesessie in het bijenpaviljoen omringd door hoogstam- en klein fruit gaarden en een kudde schapen behoort tot de mogelijkheden.

Er is daarnaast voldoende ruimte voor allerlei outdoor trainingen en –activiteiten en voor grote bedrijfsfeesten en -evenementen tot 10.000 personen.

In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten van eigen land en uit de regio en wordt er met de seizoenen mee gekookt.

 Buitenplaats Vaeshartelt is eigendom van de gelijknamige stichting en heeft als doel om de buitenplaats duurzaam in stand te houden en breed toegankelijk te stellen voor publiek. Iedere gast die op de buitenplaats verblijft draagt een steentje bij aan dit ideële doel.

Het Vaeshartelt team heet u graag  VAES-HARTELIJK welkom!

 

 

Adres

Ons adres:

Weert 9 6222 PG Maastricht

GPS:

50.8794803, 5.7263785742

Telefoon: