Café-restaurant Stanislavski is gevestigd in de Stadsschouwburg Amsterdam aan het levendige Leidseplein. Het is een unieke en gezellige plek voor iedereen met een passie voor kunst, cultuur en lekker eten. ’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, ’s middags is Stanislavski bij uitstek de plek voor uw zakelijke afspraak of ontspannen lunch en ’s avonds heeft u meerdere mogelijkheden om van een fantastische avond uit te genieten. Met de uitgebreide menukaart en het gevarieerde aanbod aan wijnen is Stanislavski een ideale plek voor iedere culinaire liefhebber.

Zalen
Met het unieke interieur van de Stadsschouwburg Amsterdam en de uitstekende lunch- en dinerfaciliteiten van restaurant Stanislavski, is dit dé ideale locatie om uw evenement succesvol te laten zijn. Het gebouw, gelegen aan het beroemde Leidseplein, heeft prachtige zalen die afgehuurd kunnen worden. Samen met de Stadsschouwburg Amsterdam beschikt Stanislavski over 2 theaterzalen, 3 foyers, het legendarische Ajaxfoyer en –terras en COX in de Stadsschouwburg. Dit aanbod van diverse zalen maakt dat voor ieder zakelijk of particulier evenement een geschikte ruimte beschikbaar is.

Bereikbaarheid
Café-restaurant Stanislavski is goed bereikbaar per openbaarvervoer als met de auto. Op het Leidseplein stoppen de tramlijnen 1,2,5 (ca.10 minuten vanaf het Centraal Station) en de lijnen 7 en 10 (ca.7 minuten vanaf metrohalte Weesperplein). Daar stoppen ook de buslijnen 170, 172 en diverse streek- en nachtbussen. In het centrum van Amsterdam geldt overal betaald parkeren tot 24.00 u, ook op zondag! Daarnaast zijn er diverse parkeermogelijkheden in de buurt.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Leidseplein 26 1017 PT Amsterdam

GPS:

52.3640194, 4.8822393000000375

Telefoon: