Het  is een hotel met comfort en luxe, de ideale locatie om te genieten van een verblijf zonder stress en drukte. Door de gunstige ligging biedt het hotel het beste van twee werelden: de levendigheid van de metropool Rotterdam én de landelijke rust van Zeeland. Met 139 hotelkamers, 8 vergaderzalen en een unieke Ballroom voor maximaal 400 personen en 200 gratis parkeerplaatsen is het Carlton Oasis een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Als u een zakelijke bijeenkomst boekt, reserveert u meer dan alleen een plaats om te werken. Een bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer. Van klein tot groot, van standaard tot complex, wij zorgen er voor dat uw bijeenkomst tot in de puntjes toe geregeld is.

8 Multifunctionele conferentieruimten met airconditioning en daglicht van diverse opper-vlakten, een business center en een sfeervolle, carrouselvormige Ballroom. Gratis draadloos internet is beschikbaar in het gehele hotel Onze mogelijkheden zijn oneindig. Een conferentie op topniveau, een productpresentatie, een (consumenten) beurs of rijdt uw auto de Ballroom binnen voor een roadshow. Maar het kan ook anders: schaatsen in de Ballroom of brainstormen op comfortabele zitzakken. Niets is teveel gevraagd! Wij denken graag met u mee om uw doel te bereiken. Kom kennismaken met ons hotel en met uw Meeting Manager, die tijdens uw hele event uw contactpersoon, steunpilaar én spin-in-het-web is, zodat u zich op uw zakelijke doel kunt concentreren. Kiest u voor het Carlton Oasis, dan kiest u voor een flexibele organisatie en persoonlijke service in een dynamische omgeving.

 

Adres

Ons adres:

Curieweg 1 3208 KJ SPIJKENISSE

GPS:

51.852531, 4.305280000000039

Telefoon: