Carlton President, de ideale partner voor uw meeting, training of event!

Het 4-sterren hotel Carlton President is zeer centraal gelegen in het hart van Nederland, langs de A2 Utrecht – Amsterdam en slechts op enkele minuten van het centrum van Utrecht met een prachtige oude binnenstad en authentieke grachten. Voor een inspirerende bijeenkomst kiest u met Carlton President voor de perfecte locatie, waar persoonlijke en flexibele service centraal staan.

Het hotel beschikt over ruim 250 gratis parkeerplaatsen, 164 kamers, 9 ruime conferentiezalen voor 8 tot 350 personen, welke voorzien zijn van alle moderne gemakken; airconditioning, gratis wifi en veel invallend daglicht. Uw persoonlijke host heet uw s’ochtends van harte welkom en staat de hele dag tot uw beschikking.

In ons sfeervolle Restaurant kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch of een heerlijk diner. Uit het ‘Foodbook’ kiest u op elk moment van de dag precies waar u zin in heeft. De favoriete Exchange Lounge biedt u de gelegenheid om in een sfeervolle ambiance een heerlijke cappuccino, een vers getapt biertje of een goed glas wijn te drinken. Gasten en recensenten van Zoover en Tripadvisor prijzen ons voor de persoonlijke en warme benadering. Wij zijn dan ook verkozen tot het beste 4* hotel van Utrecht en daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Floraweg 25 3542 DX Utrecht

GPS:

52.1207895, 5.038186799999949

Telefoon: