In het prachtige gebouw van het cobra-museum, gelegen in het uitstekend bereikbare stadshart van Amstelveen verrassen het daglicht, de ruimte en het uitzicht op het park waardoor een aangename sfeer op kunst heerst. De horeca afdeling heeft uitgebreide ervaring met het verzorgen van de culinaire kant van bijeenkomsten. Het museum werkt met gerenommeerde chefs en verzorgd de catering geheel op maat gemaakt en afgesteld op uw wensen. Van koffie ontvangst, vergaderarrangement, tot een uitgebreide lunch of luxe sit-down diner.

Uw programma kan worden uitgebreid met een rondleiding door de tentoonstellingen of een lezing. Een diner, relatie-ontvangst of een (afscheids)receptie krijgt een boeiende en esthetische dimensie in deze prachtige omgeving. Een receptie is mogelijk tot 750 personen en een diner tot 350 personen. De goed geoutilleerde Voordrachtzaal is bijzonder geschikt voor congressen, symposia en productpresentaties. De zaal kan naar wens verduisterd worden. De zaal is geschikt voor maximaal 175 personen in theateropstelling. Een efficiënt ingerichte Boardroom voor (lunch) vergaderingen, trainingen en instructiebijeenkomsten.

De zaal kan verduisterd worden voor powerpoint, dvd, en diapresentaties. De zaal is geschikt voor maximaal 25 personen. Smaakvol en gezellig, deze ruimte leent zich bij uitstek voor een receptie van een klein gezelschap (tot 80 personen) of een intiem diner (tot 50 personen). Het museum ligt op loopafstand van twee parkeergarages. Er zijn in totaal 1500 betaalde plaatsen.

Adres

Ons adres:

Sandbergplein 1 - 3 1181 ZX Amstelveen

GPS:

52.30368379999999, 4.858701500000052

Telefoon:
E-mail:

-