Color Business Center Amersfoort is een kleurrijk bedrijvencentrum waar representatieve vergaderruimtes en kantoorruimtes worden verhuurd vanaf 15 m2 waarbij diverse faciliteiten en diensten direct beschikbaar zijn. Tussen de 40 en 50 kleine bedrijven zijn hier gevestigd en dagelijks wordt er veel vergaderd. Stadsring Amersfoort heeft een aantal vergaderzalen, coachruimtes en trainingsruimtes te huur per uur, per dagdeel of per dag.

Een whiteboard, flipover en projectiescherm zijn gratis te gebruiken en een beamer kunt u huren. Koffie en thee kan verzorgd worden. Naast vergaderen kan er ook gewerkt worden in een flexkantoor. In het Color Business Center Amersfoort bevindt zich een restaurant waar lunch geserveerd wordt in buffetvorm en waar u met uw gezelschap gebruik van kunt maken als u dit bij uw aanvraag even aangeeft. Wij kunnen ook een broodjeslunch voor u verzorgen in de vergaderzaal.

Color Business Center Amersfoort is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur. Binnen tien minuten bent u op het Centraal Station Amersfoort. Ook bent u vanuit het Color Business Center Amersfoort binnen een aantal minuten op de snelweg A28. Parkeren kan in parkeergarage Beestenmarkt tegenover het Color Business Center Amersfoort. Tegenover Color Business Center Amersfoort is een schitterend stadspark gevestigd. Aan deze historische kant van de Stadsring zijn een groot aantal monumenten en waardevolle panden te vinden. Een deel ervan is aangemerkt als beschermd stadsgezicht. Zo kunt u tussen uw bijeenkomst door of erna genieten van een mooie wandeling.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Stadsring 181 3817 BA Amersfoort

GPS:

52.1549922, 5.395956399999932

Telefoon: