De Hotels van Oranje, bestaande Comfort Beach Hotel en het Luxury Hotel Oranje uit het, zijn direct gelegen aan de boulevard van Noordwijk aan Zee en hebben een fantastisch uitzicht over de brede zandstranden en de Noordzee. U heeft de keuze uit 288 luxueuze hotelkamers, 32 multifunctionele banquet- en conferentiezalen en 18 boardrooms die een uitstekende basis vormen voor het organiseren van uw professionele vergaderingen, spectaculaire evenementen, gala diners of themafeesten. Ons enthousiaste team van professionals assisteert u graag om uw evenement geheel naar wens in te vullen.

Tijdens de recente renovatie zijn veel ruimtes in het hotel gemoderniseerd. De beide lobby’s, verschillende vergaderzalen en de restaurants en bars hebben een moderne touch gekregen, maar zij stralen nog steeds het warme gastvrijheidgevoel uit dat u van ons mag verwachten. De Hotels van Oranje bieden de capaciteiten van een groot conferentiecentrum, maar met de sfeer en charme van een boutique hotel. Door velen worden we beschouwd als de meest flexibele evenementenlocatie aan de Nederlandse kust.

Recht voor het hotel is ons permanente Beachclub O. gelegen (hele jaar geopend), uitermate geschikt voor uw (externe) groepsdiners en teambuilding activiteiten. Om maar niet te spreken van de creatieve en fantastische feesten die we met u willen organiseren! Voor een combinatie van ontspanning en inspanning kunt u terecht in Aqua & Sauna Oranje, met onder meer subtropische zwemfaciliteiten, uitgebreide saunafaciliteiten, een modern zonnecenter en een fitnesscenter. Beauty Oranje biedt u een exclusieve wereld van weldadige beautybehandelingen met twee wereldmerken; Chanel en La Prairie. U kunt hier terecht voor royale schoonheidsbehandelingen en massages.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31 2202 GV Noordwijk aan Zee

GPS:

52.2471267, 4.432549800000061

Telefoon: