Conferentiecentrum Bovendonk, Brabant, Hoeven

Locatie vol inspiratie
Beleef een unieke bijeenkomst in een voormalig seminarie en geniet van de sfeervolle en authentieke ambiance. Conferentiecentrum Bovendonk, gelegen op 15 autominuten van Breda, is bij uitstek de meest geschikte locatie voor uw vergadering, training, conferentie, presentatie, bedrijfsfeest, beurs of congres.

Met 19 multifunctionele zalen, variërend in grootte van 2 tot 300 personen, een restaurant, bar, hotelaccommodatie en prachtige binnentuin beschikt Conferentiecentrum Bovendonk over alle ingrediënten die nodig zijn om van uw bijeenkomst een succes te maken.

De vergaderzalen, waaronder de prachtige multifunctionele Congreskapel, bieden alle comfort om uw bijeenkomst te laten slagen. Benodigdheden als audiovisuele middelen en presentatiemateriaal kunnen worden verzorgd.

Arrangementen – Op maat
De samengestelde vergaderarrangementen bieden u een voordelige basis voor uw bijeenkomst, uiteraard kunt u deze naar wens uitbreiden met extra’s en activiteiten op locatie of in de omgeving. Liever een geheel op maat gemaakt arrangement? Dat kan! Bovendonk denkt graag met u mee om zo aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags evenement, voor een grote en kleine groep.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Hofstraat 8 4741 AK Hoeven (Noord-Brabant)

GPS:

51.583274, 4.581124