Conferentiehotel De Spreeuwelseheide faciliteert uw bijeenkomst met de welbekende Brabantse gastvrijheid. Ons gepassioneerde team ontvangt u hartelijk voor congressen, vergaderingen, cursussen of teambuilding. Door de sprankelende natuurlijke omgeving vindt u bij ons altijd rust. In rust komt u vaak tot inspirerende ideeën, goede inzichten en heldere oplossingen. Wij zorgen met kunde en hart voor ons vak voor een bijeenkomst die u bijblijft. Een waardevolle herinnering aan een doeltreffend samenkomen in het Brabantse groene hart.

Onze chef-kok Fons bereidt met veel plezier een overheerlijk Bourgondisch diner met streekproducten en kookt op verzoek ook graag met biologische producten. De Brabantse mentaliteit en gastvrijheid van onze gastvrouw Miranda zullen u meteen bij binnenkomst het gevoel geven thuis te zijn in het conferentiehotel. Zij helpt u graag verder met al uw vragen en wensen. Het enthousiaste team van De Spreeuwelse Heide streeft naar perfectie om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

De natuurlijke omgeving van Conferentiehotel De Spreeuwelseheide gelegen tussen Tilburg en Eindhoven biedt u vele mogelijkheden voor actieve breaks. Het aangrenzende heidegebied is het perfecte landschap voor een verrassende workshop schapendrijven, of ontdek wie het grootste uithoudingsvermogen heeft op een uitdagend mountainbike parcours. De nodige ontspanning tijdens uw conferentie is ook van groot belang; kom tot rust in een van onze inspirerende boomhutten, strijk neer bij de vijver of loop een ronde door het labyrinth en kom tot heldere inzichten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Spreeuwelsedijk 9 5091 KS Westelbeers

GPS:

51.4498359, 5.202458799999931

Telefoon: