Het landelijk gelegen Conferentiehotel en Trainingscentrum De Ruwenberg biedt 196 luxe hotelkamers en 1 executive suite in een inspirerende, rustige en groene omgeving en is uitermate geschikt voor zakelijke overnachtingen en (meerdaagse) bijeenkomsten.

De Ruwenberg beschikt over 40 vergaderzalen, allen voorzien van hoogwaardige apparatuur, verdeeld over 4 vleugels welke de mogelijkheid bieden tot exclusiviteit. Verder biedt De Ruwenberg een restaurant, bar, wellness met zwembad & sauna\\\’s, fitnessruimte, squash- en tennisbanen en een driving range voor golf. Ook is er kosteloos WIFI beschikbaar in het gehele gebouw. Alle hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen TV, bureau & zithoek, strijkvoorziening, laptop safe en op verzoek minibar en koffie- en theefaciliteiten.

De historische stad Den Bosch ligt op 10 minuten afstand van het conferentiehotel en Eindhoven is gelegen op minder dan 25 minuten rijden. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel beschikbaar. In de openbare ruimtes van het hotel vindt u comfortabele zitjes en verspreid door het pand staan koffie- en theefaciliteiten. Een uitgesproken toplocatie voor uw conferentie of opleiding met accommodaties voor zowel grote als kleine groepen. Wanneer u kiest voor de Ruwenberg dan kiest u voor meerwaarde

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Ruwenbergstraat 7 5270 AA Sint Michielsgestel

GPS:

51.6479139, 5.349534100000028

Telefoon: