Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een wereldse locatie die – goed bereikbaar – in het midden van het land op de Utrechtse Heuvelrug ligt.

Het conferentiehotel bestaat uit twee historische panden: een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. In beide huizen vinden nu trainingen, vergaderingen, seminars, congressen, conferenties en evenementen plaats. Met drie conferentiezalen, 25 trainingsruimtes en vergaderzalen, 131 hotelkamers en restaurant ProefLokaal De Wereld kunnen wij bijeenkomsten van 2 tot 200 personen ontvangen.

Het conferentiehotel was tot 1961 een seminarie; daarna een vormingshuis en centrum voor wereldburgers. In beide panden is de sfeer van de eerste bewoners en gebruikers nog voelbaar, en dat is geen toeval. De ingrijpende moderniseringen tot conferentiehotel zijn steeds gedaan met aandacht voor de traditie.

De trainingsruimtes en vergader – en conferentiezalen zijn voorzien van alle gemakken om uw verblijf zorgeloos te laten verlopen. Zo beschikt iedere cursuszaal over een beamer, scherm, geluidsversterking en uiteraard is er snel en stabiel WiFi. Een notitieblok, potlood en naamkaart liggen klaar voor uw gasten. Op het grote bosterrein is ruime gelegenheid om gratis te parkeren en er zijn gereserveerde plaatsen om elektrische auto’s gratis op te laden. Tevens zijn er voor de trainers plaatsen dicht bij de entree gereserveerd zodat zij niet ver met meegebrachte materialen hoeven te lopen.

Tijdens het verblijf verzorgen wij uw gasten in ProefLokaal De Wereld waar wij gerechten met een internationale twist serveren. In ProefLokaal De Wereld worden de zintuigen geprikkeld met portretten en eten en drinken uit de alle werelddelen, met kruiden en ingrediënten en een speelse presentatie. Onze steeds wisselende wereldburger bijvoorbeeld, is de hardloper op de kaart.

Met onze – meer dan vijftig jaar – ervaring in het ontvangen en faciliteren van trainingen weten wij wat nodig is om uw training en bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Maak gebruik van onze proactieve en deskundige reserveringsmedewerkers in het voorbereidings- en reserveringstraject. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze gratis KdK App die boordevol informatie zit, maar waar ook uw programma-informatie in kan worden gezet.kijk snel naar deze locatie in Soest en Soesterberg

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Amersfoortsestraat 20 3769 AS Soesterberg

GPS:

52.1242488, 5.300406399999929

Telefoon: