Vergaderlocatie conferentiehotel  Villa Heidebad

Vergaderen op de hei krijgt een nieuwe dimensie. Tussen de bossen en de hei van Epe ligt een persoonlijk, huiselijk, maar toch zakelijk d. Conferentiehotel Villa Heidebad is volledig ingericht voor het verzorgen van uw (meerdaagse) vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten. Ons conferentiehotel beschikt over 5 uitstekend geoutilleerde zalen met gratis beamer en scherm, gratis draadloos internet, 34 luxe hotelkamers met LCD televisie, een heerlijk restaurant en een sfeervolle lounge. Het hotel ligt centraal op de Veluwe, dicht bij Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Gasten van ons conferentiehotel mogen gratis gebruik maken van fitness apparaten, een jacuzzi in de tuin en het verwarmd buitenzwembad. Onze 8.500 m2 grote tuin biedt volop mogelijkheden voor outdooractiviteiten, onze uitstekende kok geeft graag kookworkshops en wij kunnen verschillende ‘Veluwse’ uitstapjes voor u organiseren, zoals wildspeurtochten, fietstochten of forelvissen. Bij de inrichting en aankleding is gebruik gemaakt van frisse kleuren en warme materialen waardoor het hotel een gezellige, huiselijke sfeer, maar vooral ook rust uitademt.

Door de kleinschaligheid van ons conferentiehotel is privacy en goede, persoonlijke service gegarandeerd. Bij ons dan ook geen koffiekannen op de tafel, maar ieder kopje wordt vers voor u gemaakt. Voor groepen vanaf 20 personen is het mogelijk het hotel exclusief te huren, tevens kan gebruikt gemaakt worden van enkele bungalows die direct tegenover het hotel zijn gelegen. Door de centrale ligging nabij de A50 en A28 is conferentiehotel Villa Heidebad goed en veelal filevrij bereikbaar. Parkeren kan gratis voor de deur.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-