Cultuur- en congrescentrum Podium O 950 is gehuisvest in een markant pand op een van de mooiste locaties van Rotterdam. Strategisch gelegen langs de Maasboulevard biedt het bezoekers een fascinerend uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline. Door de ruimtelijke en open sfeer is dit na-oorlogse monument zeer geschikt voor bijeenkomsten die het alledaagse overstijgen.

Tijdloos en multifunctioneel
Het gebouw van Podium O 950 is oorspronkelijk ontworpen door het beroemde architectenbureau van Gerrit Rietveld.  Het pand is geschonken door de Duitse kerken aan de bevolking van Rotterdam als verzoeningsgebaar voor het veroorzaakte leed tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een grondige restauratie is deze karaktervolle locatie intussen voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten, met onder meer een auditorium tot 135 personen inclusief groot (film)scherm.

De flexibele indeling met liefst 13 zalen maakt Podium O 950 geschikt voor diverse vormen van gebruik. De multifunctionele indeling is bijzonder geschikt voor trainingen en dagsessies, waarbij plenaire gedeelten afgewisseld worden met break-out groepen. Voor culturele programma-onderdelen beschikken we over een vleugel en theaterverlichting.

Ontspannen vergaderen
We doen ons best om uw verblijf bij Podium O 950 zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Dat begint al op onze parkeerplaats, waar u gewoon gratis de auto kwijt kunt. Eenmaal binnen kunt u gebruik maken van onze lounge met terrassen aan de rivierzijde. Een maandelijks wisselende collectie kunst aan de muur versterkt de ruimtelijke, aangename sfeer. Desgewenst verzorgen we een volledig verzorgde biologische lunch naar uw wensen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met de coördinator.

Adres

Ons adres:

Oostmaaslaan 950 3063 DM Rotterdam

GPS:

51.9175808, 4.513720700000022

Telefoon: