CORPUS Congress Centre

Als bedrijf of als congres- en evenementenbureau bent u altijd op zoek naar bijzondere locaties voor uw congressen, vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten. Deze locaties moeten naast bijzonder ook goed bereikbaar zijn én centraal liggen. CORPUS Congress Centre voldoet perfect aan al deze criteria. De eigentijdse zalen van ons congrescentrum zijn daarbij hoog, ruim van opzet en hebben een industrieel karakter. Hierdoor zijn ze voor veel soorten bijeenkomsten geschikt.

Maar de echte meerwaarde van CORPUS Congress Centre is natuurlijk de combinatie met het unieke belevingscentrum CORPUS ‘reis door de mens’. Hoewel het niet noodzakelijk is om uw gasten tijdens een evenement of congres de ‘reis door de mens’ te laten maken, is dit wel een absolute aanrader! Neem de ‘reis door de mens’ bijvoorbeeld als uitgangspunt voor het thema van uw bijeenkomst. CORPUS Congress Centre voldoet aan de gestelde eisen voor het hoogst haalbare niveau van de Green Key en hebben hiermee het zogenaamde ‘Gold’ predicaat behaald.

Naast CORPUS opende Hilton Garden Inn Leiden haar deuren in augustus 2012. Dit hotel heeft 173 kamers die de gasten de kenmerkende eigenschappen van Hilton Garden Inn bieden, waaronder de ergonomische Mirra stoel van Herman Miller en gratis snelle toegang tot WiFi internet. Gasten kunnen tevens gebruik maken van het moderne restaurant, de bar en roomservice. Ook hebben zij toegang tot een zakencentrum en een fitnessclub.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Willem Einthovenstraat 1 2342 BH Oegstgeest

GPS:

52.168702, 4.45140600000002

Telefoon: