Theaterzaal

De theaterzaal van D’n Bogerd heeft een zitcapaciteit van 250 personen. De zaal is voorzien van een inklapbare, oplopende tribune met comfortabele stoelen. Zonder tribune kunnen we een zaalopstelling met zitplaatsen creëren voor 400 personen. Hiernaast is de theaterzaal ook geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals een bedrijfsfeest met live band of dj, een beurs of een galadiner.

Boudewijn de Grootzaal

Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit van 200 personen en wordt gebruikt voor congres- en cateringdoeleinden. De ruimte wordt vaak geboekt samen met de foyer en is uitermate geschikt voor een beursvloer. Tevens is deze zaal ideaal voor feesten en partijen.

Foyer

Deze prachtige, lichte, open ruimte is geschikt om uw gasten te ontvangen. Ook kan hier de dag afgesloten worden met een borrel. De ruimte dient tevens als cateringruimte.

Vergaderzalen (Kersenzaal, Appelzaal, Pruimenzaal, Perzikzaal, Morellenzaal en de Perenzaal)

D’n Bogerd beschikt over zes verschillende vergaderzalen. Deze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, demonstraties of rondetafelgesprekken.

Praktische informatie:

  • Gratis gebruik van WiFi-netwerk
  • Alle zalen zijn standaard voorzien van beamer met projectiescherm
  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Goede aansluiting met het openbaar vervoer

Adres

Ons adres:

Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten

GPS:

51.88594699999999, 5.597750000000019

Telefoon: