Op zoek naar ruimte voor een vergadering, cursus bijeenkomst of (pers)conferentie? DCA-Groep beschikt over een vergaderlocatie die is gesitueerd op de bovenverdieping van DCA-Groep in Lelystad. De vergaderruimte is ruim en professioneel van opzet en is voorzien van een beamer, flip over en gratis koffie en thee. De ruimte is via de ruime hoofdingang bereikbaar en geschikt voor vergaderingen van maximaal 24 personen en bijeenkomsten van 60 personen. Wij verzorgen voor u een All in One concept. U kunt per dagdeel reserveren of voor een hele dag en onbeperkt gebruik maken van:

  • Koffie & thee
  • Een flip-over met stiften
  • Een FULL HD beamer met 4M+ Beelddiagonaal
  • Draadloos Internet

In samenwerking met een geweldig catering bedrijf bieden wij diverse mogelijkheden voor lunches en buffetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Lelystad heeft een centrale ligging in Nederland hierdoor is de ruimte ideaal om vanuit heel Nederland centraal u vergadering te beleggen. Vanaf de rijksweg A6 is het nog geen 2 minuten rijden naar de vestiging met parkeerruimte voor ca. 30 auto’s!

1 zaal

voor vergaderingen en opties inclusief tafels en stoelen max 24 personen, voor bijeenkomsten de mogelijkheid om stoelen extra te bestellen of sta tafels te plaatsen dan maximaal 60 personen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Middendreef 281 8233 GT Lelystad

GPS:

52.49623124387485, 5.474974148549904

Telefoon: