Ontvlucht de stad, ga naar Oegstgeest en beland bij De Beukenhof; een bijzonder restaurant en hotel in een historisch pand, omgeven door een schitterende Engelse countrystijl tuin. Restaurant en hotel De Beukenhof beschikt over diverse zalen welke geschikt zijn voor vergaderingen, presentaties, lunches, diners, recepties en feesten. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning, ADSL en een aantal beschikt over een sier- of openhaard.

De verschillende herberghkamers met elk een eigen gemoedelijke sfeer vormen een inspirerende omgeving voor vergaderingen en presentaties. Het ‘Tuinhuys’ bijvoorbeeld heeft een aangebouwde serre met uitzicht op de Engelse tuin in country stijl en is bij uitstek geschikt voor grotere bijeenkomsten en presentaties. De ‘Lage Achterkamer’ is geschikt voor gezelschappen tot 14 personen en geeft u de beslotenheid voor kleinschalige bijeenkomsten.

De Hooizolder- en Voskuylsuite zijn unieke ruimtes, luxueus ingericht en voorzien van alle denkbare gemakken. Hier kan men bij uitstek op niveau bijeenkomen. In deze ruimtes is standaard een plasmascherm aanwezig en alle faciliteiten wat een presentatie eenvoudig tot stand doet komen. Bovenstaande arrangementen kunnen worden gereserveerd op basis van beschikbaarheid voor minimaal 10 deelnemers.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Terweeweg 2-4 2341 CR Oegstgeest

GPS:

52.1759014, 4.4696530999999595

Telefoon: