Bent u op zoek naar een goede locatie voor een meeting, cursus of vergadering? De sfeervolle inrichting en de ligging van het Hogerhuys (op een duintop) bieden de perfecte entourage voor een bijeenkomst op hoog niveau. De Boardroom is geschikt voor groepen tot max. 12 deelnemers. De Superiorroom is geschikt voor groepen tot max. 20 deelnemers. In beide ruimtes kan in alle rust en privacy worden vergaderd en is alle moderne communicatie-apparatuur standaard aanwezig.

De intieme sfeer en gastvrije verzorging in combinatie met een verrassend culinair onthaal staan garant voor een geslaagde bijeenkomst. Uw bijeenkomst staat in het middelpunt van onze belangstelling en uw gezelschap krijgt de service die u van een hotel op niveau mag verwachten. Onze flexibiliteit en gastvrijheid, met oog voor detail in combinatie met onze sfeervolle accommodatie, staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Recepties, jubilea, high tea, private dining, buffetten en life cooking; de kleinschaligheid van het Hogerhuys biedt u een heerlijke intieme sfeer. Om alvast de juiste sfeer te proeven nodigen wij u graag uit om tijdens een persoonlijk gesprek al uw wensen te bespreken. Voor infomatie of het maken van een afspraak mail naar info@hogerhuys.nl .

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Emmaweg 25 2202 CP Noordwijk aan Zee

GPS:

52.240483, 4.434081999999989

Telefoon: