Vergaderen is een serieuze zaak. Goede voorzieningen dragen bij aan het gewenste resultaat. Topontmoetingen in de Bossche Boardroom worden ondersteund door ergonomische stoelen, de modernste audiovisuele faciliteiten, snel internet voor high quality videoconferencing, optimale akoestiek en lichtafstemming. De 22-zits vergadertafel en de loungebanken zorgen voor zowel ruimte als een ‘onder ons’ gevoel.

Vanzelfsprekend is ook alles voor en na de vergadering of presentatie perfect in orde. Denk daarbij aan: culinaire catering op maat, persoonlijke badges en naamkaarten, programmaboekjes, parkeren voor de deur, eventueel valet parking en een lounge mogelijkheid. Bovendien kenmerkt de Bossche Boardroom zich door hooggekwalificeerd personeel; mensen die weten wat het is om tussen executives te bewegen.

De Bossche Boardroom beschikt over een ruime en luxe boardroom met daarbij een lounge-gedeelte. Daarnaast is er ook een restaurantgedeelte aanwezig met standaard mogelijkheid tot diner voor 24 personen en eigen keuken. (private dining) Ook bevindt zich hier een rustieke bar en een sfeervol terras met rookmogelijkheid. Recht voor de deur van de Bossche Boardroom bevindt zich een Q-Park met ruim voldoende parkeergelegenheid. Op uw verzoek leveren wij de uitrijkaarten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Magistratenlaan 184 5223 MA Den Bosch

GPS:

51.6876549, 5.291279799999984

Telefoon: