De Brakke Grond verhuurt zalen voor verschillende functies in hartje Amsterdam
De grote en kleine zalen van de Brakke Grond zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik. Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte zaal. Naast de karakteristieke Rode Zaal, verhuren wij onze Expozaal, Groene Zaal en Tuinzaal aan grote en kleine groepen. Bovendien is de Rode Zaal ook een officiële trouwlocatie in Amsterdam.

Zaalverhuur met technische ondersteuning en catering
Uiteraard bieden we méér dan ruimte alleen. Als ervaren, professioneel kunstenbedrijf hebben wij de techniek en het personeel in huis om aan alle wensen van onze gebruikers te kunnen voldoen. Onze zalen zijn multifunctioneel wat betreft aankleding, licht en geluid, tribune- en podiumopstelling en multimediaondersteuning.

Hetzelfde geldt voor de horecavoorzieningen in de Brakke Grond. Het sfeervolle Eetcafé heeft een team van creatieve cateraars dat klaar staat om met Vlaamse goesting de innerlijke mens te behagen: van eenvoudige hapjes en drankjes tot uitgebreide lunch- en dinerarrangementen. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met Mirjam Coelho via verhuur@brakkegrond.nl.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Nes 45 1012 KD Amsterdam

GPS:

52.370932, 4.893710999999939

Telefoon: