Landelijk vergaderen? Kom naar De Buitenhorst!

Vergaderen in overvolle, sfeerloze snelweghotels. Het is weinig inspirerend. U denkt: het hoort er nu eenmaal bij. Maar het kan ook anders. De Buitenhorst biedt de perfecte omgeving om weg van alle stress en tijdsdruk een vergadering of één of meerdaagse trainingen te organiseren in een huiselijke sfeer en te proeven aan het Brabantse platteland.

De Buitenhorst beschikt over meerdere unieke (vergader)ruimtes die los of in combinatie gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van mogelijkheden en in overleg kunt u gebruik maken van meerdere inspirerende (sub) ruimtes/woonkamers. Wij reserveren altijd 2 ruimtes voor u: 1 ruimte voor uw bijeenkomst en een aparte huiskamer voor de pauzes en maaltijden.

U heeft het alleengebruik van deze ruimtes.

Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet is volledig gratis.

De 22 slaapkamers van De Buitenhorst bieden u voldoende privacy. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. U bent uiteraard vrij in de keuze om kamers te bezetten door 1 of 2 personen.

Door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen is De Buitenhorst makkelijk bereikbaar via de A50 en A59. Op ons eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig (50).

Neem contact met ons op zodat wij voor u een uniek (vergader) arrangement op maat kunnen samen stellen. Wij helpen u graag op weg!

Onze mogelijkheden op een rij:

De Bonte Koe, minimum 8 personen

  • U-opstelling             24 personen
  • Theater opstelling 50 personen

De Bosrand, minimum 8 personen

  • U-opstelling             20 personen
  • Theater opstelling 35 personen

De Hei en tuinkamer, minimum 8 personen

  • U-opstelling             30 personen
  • Theater opstelling 50 personen

Onze ruimtes zijn heel flexibel in te delen, informeer naar de mogelijkheden.

We hopen u als gast bij ons te mogen begroeten!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-