Uw partner in zakelijke bijeenkomsten

In het kloppende hart van Rotterdam ontvangt de Doelen bezoekers van grote internationale congressen tot intieme symposia. De Doelen stelt zich graag op als uw partner; we denken en bewegen met u mee zonder het doel van uw bijeenkomst uit het oog te verliezen.  Zo wordt uw bijeenkomst een unieke beleving. <a href=”http://www.dedoelen.nl/nl/congressen/”>De congreslocatie </a>staat bekend om de centrale ligging, op steenworpafstand van het treinstation en in de directe nabijheid van hotels en restaurants.

De locatie is opgedeeld in Kwartieren die samen geschikt zijn voor bijeenkomsten van 100 tot 3000 personen: Het Willem Burger Kwartier is speciaal gebouwd voor congressen en zakelijke bijeenkomsten. De architectuur is transparant en strak, en alle ruimten zijn van de modernste faciliteiten voorzien.In het Grote Zaal Kwartier en het Jurriaanse Kwartier wordt duidelijk dat de Doelen ook een concertgebouw is. Witte leren zitjes, kroonluchters en marmeren vloeren geven de ruimtes een uitstraling met allure.

Afhankelijk van de grootte van uw evenement, kunt u ervoor kiezen om één of meerdere kwartieren te gebruiken. In alle gevallen heeft u volledige exclusiviteit. De Doelen werkt met vaste huiscateraars en een eigen audiovisuele dienst. Het naastgelegen Manhattan Hotel is aan de Doelen verbonden door middel van een overdekte loopbrug.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-