Ontmoeten doe je bij de Eendracht! Even uit de drukte van de dag voor inspiratie, voor het triggeren van een managementteam, voor het bedenken van nieuwe plannen of het bespreken van betrouwbare zaken. Dat kan bij de Eendracht! Een monumentaal pand te midden van het pittoreske dorp Abcoude, onder de rook van Amsterdam en eenvoudig te bereiken omdat het op een steenworp afstand ligt van de A2 en de A9 tussen de hoofdstad en Utrecht.

Boven ons bruisende restaurant bevinden zich 2 inspirerende ruimtes ”Onder de Hanenbalken” en ”De Opkamer”. Deze zijn te gebruiken voor alle zakelijke doeleinden, zoals een vergadering, training, een presentatie of voor een gezellige borrel.

”De Opkamer” biedt een prachtige ruimte met een drie zijdes raampartijen die uitzicht verschaffen over rivier de Angstel, De Tuin en het gezellige centrum van Abcoude. Deze verdieping bestaat uit twee kamers en leent zich uitstekend voor kleinere vergaderingen, lunches of diners.

”Onder de Hanenbalken” heeft de eigenschappen van een loft maar biedt de uitkomst van een vergaderruimte. Doordat deze ruimte niet gescheiden is door muren, is het geschikt voor grotere bijeenkomsten. Door de professionele presentatiematerialen en de bijzondere sfeerelementen is deze ruimte geschikt voor allerlei doeleinden.

Naast deze 2 ruimtes beschikt de Eendracht nog over een pand genaamd Klein Binnenrust, de naam doet het al vermoeden. Hier kunt u in alle rust uw evenement laten plaatsvinden. Klein Binnenrust biedt exclusiviteit, informele service, 3 break-out rooms en heeft een capaciteit van 50 personen.

Mocht u verdere informatie willen ontvangen dan kunt u vrijblijvend een offerte ontvangen. Mocht u een bezichtiging willen inplannen dan staat de koffie voor u klaar!

– Aantal zalen – 2 zalen boven ons restaurant – Klein Binnenrust heeft één grote zaal en 3 break-out rooms.

– Minimaal 1 – maximaal 100 personen.

Abcoude

Openingstijden

Maandag

08:00 tot 00:00

Dinsdag

08:00 tot 00:00

Woensdag

08:00 tot 00:00

Donderdag

08:00 tot 00:00

Vrijdag

08:00 tot 00:00

Zaterdag

09:00 tot 00:00

Zondag

09:00 tot 00:00