De grootste voorwaarde voor een succesvolle vergadering, training of een congres zijn de deelnemers. Daarom moet u veel aandacht schenken aan de verzorging van de deelnemers. Concentratie en hoge prestaties zijn alleen mogelijk in een zeer rustige omgeving, waar ook mogelijkheden voor gezonde ontspanning zijn. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle door u gewenste apparatuur.

De Havixhorst is het perfecte decor voor presentaties, vergaderingen, seminars, recepties en feesten. Samen weg van de drukte van alle dag. Even weg van de wereld, alle aandacht voor u, uw feest, uw organisatie, uw product. Gezelschappen van zeer klein tot wel zo’n 500 personen kunnen op De Havixhorst terecht. Het Koetshuis is een van de zes stijlvolle ruimtes die De Havixhorst beschikbaar heeft voor grote en kleine gezelschappen. Een sfeervolle ambiance met alle mogelijke moderne faciliteiten.

Er zijn van die momenten dat er zaken rustig op een rijtje gezet moeten worden. Dat er tijd en ruimte moet zijn voor nieuwe ideeën, voor wikken en wegen. Daar is rust voor nodig: de verademende rust van De Havixhorst. De Havixhorst beschikt over verschillende zalen voor uw vergadering, training, seminair of presentatie. Voorwaarde voor een succesvolle vergadering, cursus of seminar is dat u zelf alle tijd heeft voor de deelnemers.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

7957 ZG De Wijk

GPS:

52.6742848, 6.292217800000003

Telefoon:
E-mail:

-