Midden in de prachtige Hortus ligt de Oranjerie. Een eeuwenoud rijksmonument met een van de mooiste terrassen van Amsterdam. Vergaderen in een rustige omgeving middenin de drukte van de stad. Het is mogelijk bij de Hortus Botanicus Amsterdam. Wij bieden u een sfeervolle ambiance in onze Laranjazaal. De zaal is gevestigd in het eeuwenoude rijksmonument, de Oranjerie. De zaal is voorzien van vele moderne faciliteiten voor een professionele vergadering.

In de Oranjerie zijn twee zalen te huur, die zeer geschikt zijn voor exclusieve feesten, partijen en diners. Maar u kunt er ook vergaderen of een presentatie geven. Het museumcafé zelf is – mét terras en eventueel foyer – beschikbaar na sluitingstijd. De Laranjazaal wordt zowel overdag als \’s avonds verhuurd.

Museumcafé
Het ruime en lichte museumcafé biedt een bijzondere ambiance voor een exclusief feest of diner. De glazen deuren geven direct toegang tot het mooie terras.

Laranjazaal
De rustige en sfeervolle Laranjazaal is geschikt voor vergaderingen en presentaties. De zaal is voorzien van vele moderne faciliteiten voor een professionele bijeenkomst.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Plantage Middenlaan 2 1018 DD Amsterdam

GPS:

52.3668772, 4.910046299999976

Telefoon: