Bowling de Kegel en Bistro Nice! maken deel uit van Sportpark de Kegel, gelegen aan de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen. Op ons terrein vindt u naast de bowling en de bistro ook Tenniscentrum de Kegel en Grand Hotel Amstelveen.

Kortom: alle denkbare faciliteiten op één terrein!

Bowling de Kegel is al sinds 1977 een begrip in Amstelveen. Wij beschikken over maar liefst zestien bowlingbanen, waar 96 personen tegelijk kunnen bowlen.
De ideale plek voor een actief feestje met uw familie of bedrijf. Ontdek één van onze leuke arrangementen of kom gezellig bowlen!

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering of presentatie?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij beschikken over diverse vergaderzalen op ons terrein.

De Noorderzaal

Gelegen boven Bistro Nice bevindt zich de Noorderzaal welke voorzien is van een royale bar. Een ideale ruimte voor een aperitief in combinatie met diner, presentatie en/of vergadering.

De Zuyderzaal

Door een geluiddichte verplaatsbare wand met toegangsdeur wordt deze zaal gescheiden van de Noorderzaal. De zaal is een geschikte ruimte voor onder andere vergaderingen en presentaties.

Nice! zaal

De Noorder- en Zuyderzaal vormen samen de Nice! zaal. Een sfeervolle ruimte met goed voorziene bar, garderobe en eigen toiletgroep. Alle denkbare evenementen kunnen hier plaats vinden. Kortom, deze zalen zijn een ideale entourage voor een plezierige bijeenkomst, presentatie, diner(buffet), receptie, vergadering of feestavond.

De Serre 

Gelegen op de begane grond in Bowling de Kegel. Deze ruime en lichte zaal is uitermate geschikt voor uw vergadering, presentatie, training of seminar. De zaal is afgelopen zomer geheel gerenoveerd en beschikt over een eigen garderobe, een flatscreen televisie en geluidsinstallatie.

Alle onze zalen zijn voorzien van airconditioning en beschikken over wifi.

Wij zijn goed bereikbaar en beschikken over een groot parkeerterrein waar men gratis kan parkeren.

01. Vergaderzalen en capaciteit

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-