Museum De Mesdag Collectie bestaat uit het voormalig woonhuis en het museum van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag. Naast schilder was hij kunstverzamelaar. In De Mesdag Collectie vindt u zijn bijzondere verzameling 19de-eeuwse kunst, die voor een groot deel bestaat uit werken van schilders van de Haagse School en de School van Barbizon.

Een receptie, vergadering of diner in deze omgeving is heel bijzonder voor wie een kleine, intieme setting zoekt. U kunt 50 gasten (100 als er geen tentoonstelling is) ontvangen in een sfeervolle, historische zaal met uitzicht op het Vredespaleis. Daarnaast beschikt de locatie over een prachtige, grote tuin, die tot uw beschikking staat. Voor een unieke culturele ervaring is tevens een exclusieve museumopenstelling buiten openingstijden mogelijk.

Elke ontvangst is anders en bijzonder. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een programma op maat voor u. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een vergadering met aansluitend een high-tea of een picknick in de tuin. Of wat te denken van een lezing, gecombineerd met een museumbezoek?

Catering verzorgen wij niet zelf, maar we brengen u graag in contact met enkele goede cateraars met wie wij afspraken hebben. We zijn zeer flexibel, neem snel contact op, dan bespreken we de mogelijkheden om tot het event te komen zoals u dat voor ogen had.

Zaal carre theater diner
Kleine Tuinzaal 20 30 30
Grote Tuinzaal 30 30 40
Kleine Colenbranderzaal 20 50 30
Grote Colenbranderzaal 30 50 40
Gehele woonhuis 50

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-