Aan de Rucphenseweg in Zundert vind u Landgoed de Moeren met boerderijen, bossen, vennen, heidevelden en cultuurgronden. Het in het centrum gelegen classicistische landhuis met Engelse tuinen dateert van 1818, en werd ontworpen door Govert George van der Hoeven en zijn echtgenote Agatha Snellen, beiden nakomelingen uit voorname Bredase regentenfamilies.

Het landhuis en de omgeving staan geheel tot uw beschikking. Het landhuis bestaat uit een keuken voor een intiem diner, een eetkamer voor meetings of diners, een huiskamer voor een meeting bij de open haard of te gebruiken als break-out room, en een bibliotheek, eveneens te gebruiken als break-out room. Daarnaast is er de multifunctionele “Van Gogh Kiosk”, gelegen in de prachtige tuin. Deze kiosk is ingericht als meetingroom met alle benodigdheden. Uiteraard zijn WiFi, beamer, scherm en LCD (Kiosk) aanwezig en vrij te gebruiken. De Moeren 1818 is uitermate geschikt voor groepen tot 12 personen.

Het landgoed ligt op de grens van Nederland en België. De Moeren is goed bereikbaar en ligt slechts 8 kilometer verwijdert van de autosnelweg (Afslag 1 – A1/E19/A16.), 100 km van Brussel, 90 km van Brussel Airport, 65 km van Rotterdam en 16 km van Breda.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

4882kb zundert

GPS:

51.4882648, 4.608263699999952

Telefoon: